Premium ondersteuning

De telefonische Kaspersky Premium Support Services zijn in sommige regio's niet beschikbaar. U kunt Premium Support Services alleen gebruiken met een betaald abonnement.

Met Premium Support krijgt u extra bescherming en gemak, waaronder toegang met prioriteit, deskundige installatieservices, viruscontrole en -verwijdering, en pc-gezondheidscontrole.

Installatiediensten door experts

Wanneer u een installatieprobleem op uw computer heeft, kunt u ons bellen en zal de Kaspersky-expert op afstand:

Altijd prioriteit bij hulplijn

Prioritaire toegang tot een premium supportmedewerker via telefoon of chat. Telefoongesprekken van klanten krijgen de hoogste prioriteit (sla de wachtrij over). Het meegeleverde chatprogramma biedt mogelijkheden voor hulp op afstand.

Ondersteuning op afstand

Met één klik toegang tot chatten met een premium supportmedewerker inclusief onbeperkte hulp op afstand. Leun achterover en ontspan terwijl wij het repareren!

Deskundige viruscontrole en -verwijdering

Professionele verwijdering van virussen en spyware op elk Windows-apparaat waarop een Kaspersky-programma is geïnstalleerd.

Services voor statuscontrole van je computer

Tijdens een gezondheidscheck voeren onze experts een multipoint-inspectie uit om het hoogste niveau van bescherming en prestaties van het apparaat te garanderen.

Als u Kaspersky Premium Support Services wilt gebruiken, belt u het telefoonnummer dat is toegewezen aan het land waarin u het abonnement op Kaspersky app Premium hebt gekocht.